Banestatus

 

Bane 1 Bane 2 Micro

roed

 

Opdateret 

30/11 14.55

Grøn = Banen er åben

Gul = Andet (Se kalender)

Rød = Banen er lukket
 

Hvis "bolden" er grøn trænes der både onsdag og lørdag frem til udgangen af marts.


Årskalender tryk her.

 
 
 
 
 
 
 

Klub kontingent

Kommende Events

lør 15. dec, 11:00 - 15:00
Lørdags træning
lør 22. dec, 11:00 - 15:00
Lørdags træning
lør 29. dec, 11:00 - 15:00
Lørdags træning
lør 05. jan, 11:00 - 15:00
Lørdags træning
lør 12. jan, 11:00 - 15:00
Lørdags træning
lør 19. jan, 11:00 - 15:00
Lørdags træning

Tilmeld dig nyhedsbrev

Tak til Niko!

 
2017 er gået på hæld og 2018 er gået i gang. Men 2018 bliver desværre uden Nikolaj Larsen, som har valgt at stoppe sin motocrosskarriere. Det er vi mange som er rigtig kede af, men vi er også mange som har stor respekt for din beslutning Nikolaj. Derfor vil Næstved Motorklub og alle dine klubkammerater sige dig et kæmpe stort TAK, og ønske dig alt muligt held og lykke fremover.
 Du har haft en utrolig flot karriere med et utal af danske mesterskaber, et Svensk mesterskab,  EM sølv og flotte placeringer i de Adac og VM heat som du har kørt! Og ikke at forglemme at du flere gange har repræsenteret Danmark som holdkaptajn til MXoN. Skal vi som dine klubkammerter give dig et par ord med på vejen må det være: Professionel, målrettet, viljestærk, sportsmand, udadvendt, glad og fantastisk på en crosser..Vi vil alle i Næstved huske dig for flere ting: Du har givet os nogle fantastiske år med flotte og spændende heats. Vi er mange som er kørt land og rige rundt, ja nogle har endda fulgt dig rundt i Europa fordi vi vidste at du stillede til start. Du har altid været værd at følge, om det var for klubben eller om det var for Danmark du stillede til start! Noget som helt specielt har kendetegnet dig er, at du altid har haft tid til en snak med dine klubkammerater både til træning og til de løb hvor du stillede til start, det gjaldt også på de dårlige dage, og det har gjort stort indtryk!.. Specielt når man mødte dig til A-DM, og selv om der stod meget på spil, så havde du altid tid til os alle. Det sætter vi utrolig stor pris på, og det har givet dig mange fans..! Din altid positive fremtoning og dine flotte resultater har gjort dig til et stort idol for os alle i Næstved Motorklub store som små, og fremover vil du tilhøre den store skare af legender, som igennem tiderne har haft en stor karriere i Næstved.
Jeg havde selv den store fornøjelse at deltage i din guldfest i Næstved Motorklubs klubhus, som jo også (desværre) endte med at blive din afskedsfest... En god aften med mange velfortjente taler.. En flot film blev vist, om din karriere fra din spæde start til i dag hvor du takker af. Da du selv tog microfonen og personligt takkede af, var det selvfølgelig vemodigt men også med klapsalver fra alle i salen..
 
Du vil blive savnet på banerne, og husket som en meget udadvendt, målrettet og professionel sportsmand, og ikke mindst som en fantastisk crosskører! Jeg tør godt at sige, at du er vellidt hele vejen rundt fra Nord til Syd fra Øst til Vest, af alle klubkammereter og sikkert også alle dine konkurrenter....
 
Tak Nikolaj, vi ønsker dig alt det bedste fremover. Vi håber at du kommer og ser lidt til os på "Næver", måske du stiller op til et enkelt VM eller to, det som vi i "Næver" kalder KM...
 
På alle dine klubkammerater og Næstved Motorklubs vegne 
Flemming Nielsen
 

Nyt klubblad

 
 

NMKM på Facebook

Vejret i Næstved

Vejr4

Sponsore/Partnere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

Nikolaj L. vs Drone