Banestatus

 

Bane 1 Bane 2 Micro

roed

 

Opdateret 

30/07 11.15

Grøn = Banen er åben

Gul = Andet (Se kalender)

Rød = Banen er lukket
 

Hvis "bolden" er grøn trænes der både onsdag og lørdag frem til udgangen af marts.


Årskalender tryk her.

 
 
 
 
 
 
 

Klub kontingent

Kommende Events

Ingen begivenheder

Tilmeld dig nyhedsbrev

Info fra DMU

DMU/DMCU sammarbejde
 
 
 
Kære MX-klubber
 
Som vi informerede om lige i starten af året, er det ikke lykkedes at forny samarbejdsaftalen mellem DMU og DMCU. Dette tager sit afsæt i, at DMU af sikkerhedsmæssige- og forsikringshensyn har stillet krav om, at træning på DMCU-baner foregår i overensstemmelse med DMU’s krav til flagposter på banen, jf. vores forsikringsdækning. Dette er vi ikke nået til enighed med DMCU om, og derfor foreligger der altså ikke nogen samarbejdsaftale for 2019. 
 
I sportens hellige navn og af hensyn til kørerne skal vi selvfølgelig også videre, og det betyder, at DMU har besluttet at tilbyde følgende:
 
De klubber i DMCU, der vil have adgang fra DMU-kørere på deres anlæg (med vores forsikringsdækning), får baneanlægget synet af DMU-banesynsfolk, med afregning herfor, ganske som vores DMU-klubber gør.
 
Forudsætninger:
• En DMU-klub står bag, og står for anbefaling/ønske fra en DMCU-klub.
• DMCU-banen godkendes af vore banesynsfolk i forhold til bemanding og brug af flag under træning. Hertil respekterer vi som hidtil DMCUs generelle banesyn. 
• DMCU-klubben anviser en person i klubben (banevagt/ træningsleder), der overordnet er ansvarlig for, at træningen foregår jævnfør banesynet udført af DMU.
• Hertil vil vi tilbyde et kursus (det samme som DMU-klubbernes træningsledere gennemgår), for de klubber der ønsker dette (tid og sted efter aftale).
 
Yderligere:
• DMU tilbyder stadig (som de foregående år), at DMCU-kørere kan køre/træne på alle DMU-banerne, mod at indløse det såkaldte ”træningsbevis” i den DMU-klub man foretrækker at være medlem af. Dvs. DMCU-køreren tegner et DMU-klubmedlemskab og fremviser sin gyldige DMCU-licens i DMU-klubben, hvorefter klubben kontakter undertegnede, og jeg registrerer køreren med et DMCU-træningsbevis i medlemssystemet.
 
Vi håber, at I vil være behjælpelige med at kommunikere dette til jeres kørere. Vi lægger selvfølgelig også informationen op på vores hjemmeside. Giver noget af det anledning til spørgsmål, skal I endelig tage kontakt.
 
Rigtig god dag.

DM og DMU Cup 4. aug. 2019

Tidsplan for DM/DMU Cup

Sidevogn, Quad, Pitbike

4. august 2019

Nisseringen

Tryk her.

 

NMKM på Facebook

Vejret i Næstved

Vejr4

Sponsore/Partnere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nikolaj L. vs Drone