NMKM på Facebook

Tilmedingssystem

Benyt vores nye tilmeldingssystem her:

 

Nemtilmeld

Klub kontingent

Kommende Events

Ingen begivenheder

Hvad er Licens og Kontingent?

Priser:

Medlemskab af Næstved motorklub MC 2024: 550 kr.
Træningsgebyr medlemmer, mini & maxi      70 kr.
Træningsgebyr medlemmer, micro    35 kr.
Træningsgebyr for ikke medlemmer mini & maxi   140 kr.
Træningsgebyr for ikke medlemmer micro 70 kr.

 

For licens typer 2022: Tryk Her.

Kontingentregler for licenskører i Næstved Motorklub - MC Afdelingen

 

Formål:

Formålet med disse kontingentregler er at sikre, at alle Næstveds Motorklubs aktive kører, som er licensindehavere, hjælper med de praktiske løsninger af de opgaver, der knytter sig til det at drive en klub/motorbane. Så det ikke kun er den “hård kerne” af mennesker, der skal lave alt arbejdet for os andre - DU skal også være med. Hvis vi alle hjælper til og løfter i flok, bliver byrden meget mindre og du får Danmarks bedste motocrossklub.

 

§ 1

Disse kontingentregler gælder alle kørere i Næstveds Motorklub, der har indløst et MC-kørerlicens. Klubbens almindelige kontingent kr. 500,00 fastholdes indtil næste generalforsamling. Hertil kommer forpligtelser, som anført herefter.

 

§ 2

SOM LICENSKØRER I NMK MC. AFD. ER DU PÅLAGT ARBEJDSTIMER.

Det første år. du er medlem af klubben fritages, du for arbejdstimer uafhængig af alder. Med mindre du tidligere har været medlem af en DMU-klub.

Er du 10 år og der under, er du fritaget for at udføre arbejde for klubben.

Er du mellem 11 og 14 år (I det år du fylder 11) skal du mindste lægge 10 arbejdstimer i klubben.

Er du mellem 15 og 17 år (I det år du fylder 15) skal du mindste lægge 15 arbejdstimer i klubben.

I det år du fylder 18 år skal du mindste lægge 20 arbejdstimer i klubben.

For kører der indløser licens efter 1/8 kræves der ikke arbejdstimer for klubben.

I det år du fylder 15 år og arbejdet mere end det du skal, udløser det træningsbilletter.

1 time giver 1 billet, som kan bruges året efter. For den flittige, som arbejder 50 timer total(20+30)eller mere udløser det et træningskort, til brug året efter.

 

§ 3

Det er ikke afgørende, at det er dig som licenskører, der udfører arbejdet. Et familiemedlem eller anden repræsentant kan gøre det for dig. Får du en anden til at udfører arbejdet skal det aftales inden arbejdet påbegyndes Du er dog, som licenskører ansvarlig for, at arbejdet udføres til klubbens/gruppeformandens tilfredsstillelse i perioden fra 1.januar til 15.november.

Der kan/må ikke handles med timerne, da de er personlige.

 

§ 4

Arbejdet du skal udfører er hovedsagligt for klubben, men der vil også være grupper med faste opgaver, som du kan tilmelde dig.

 

§ 5

På de dage du har tilmeldt dig er det af største vigtighed at du:

MØD op til aftalte tid (ellers “lukker ventezonen”)

Respekterer beslutninger og vis hensyn til alle omkring dig. Du skal arbejder og ikke udfylder tiden med “snak”. Selvfølgelig skal vi hygge os – men på den rigtige måde.

Udfører dine opgaver grundigt og samvittighedsfuldt som en god kammerat.

Du er selv ansvarlig på dagen, for at få noterer dine arbejdstimer hos den ansvarlig leder.(Navn/licensnr/timer )

 

§ 6

Dette er et forhåbentligt fuldstændigt overflødigt punkt - men vi skriver det for at undgå misforståelser. Hvis du ikke lever op til dine forpligtelser overfor klubben, skal du betale kr. 130,00 for hver manglende arbejdstime, før du kan forny dit DMU licens det efterfølgende år.

Du skal vide Danmarks Motor Union støtter op om disse regler og nægtelse af licensudstedelse kan blive aktuelt, hvis licenskøreren er i kontingentrestance til klubben.

 

§ 7

Du kan “frikøbe” dig for dine forpligtelser, ved at betale kr. 2.000,00 ved licensfornyelse. Det er der positiv forståelse for, og klubben ved besked, hvor mange arbejdstimer, der kan disponeres over.

 

§ 8

Disse regler er lavet med gode hensigt for alle parter. Reglerne vil løbende blive tilrettet, hvis der opstår uhensigtsmæssigheder. Hvis du får en dårlig oplevelse på en af dine arbejdsdage, så meld tilbage til den ansvarlige på dagen eller til en i bestyrelsen. Vi kan alle sammen forbedre os og lære af vores egne og hinandens fejl.

Bliv medlem af NMK

Sponsore/Partnere